Details van de hond Kiko

KikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKikoKiko

UPDATE: KIKO IS GERESERVEERD. VRIJDAG A.S. UITZWAAIEN :D Om een zeehond te adopteren hoef je niet naar pieterburen te...

Geplaatst door Tom Jacobs op Zondag 31 juli 2022
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
8 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Gereserveerd

Update 9-aug-2022: Kiko heeft zijn diamanten mandje gevonden en komt bij mensen te wonen die helemaal wild van hem zijn.

Kiko is een grote kruising die zijn hele leven op een boerderij heeft gewoond met konijnen, kippen en een tijdje met een ander hondje. Daar waren ze alleen. Het huis is nu verkocht en zonder enige reden nemen ze Kiko niet mee naar het appartement waar ze nu wonen.

Dat is de mentaliteit van de mensen die een grote hond nemen voor op het land en uiteindelijk een klein hondje zoeken om in een appartement te wonen, maar Kiko wilt alleen maar gezelschap.

Hij wilt bij mensen zijn en dan kan hij overal gelukkig worden. Aan het begin zal het nieuwe baasje geduld moeten hebben en hem moeten trainen, want hij heeft nooit iets geleerd. We zijn er zeker van dat hij snel zal leren en dat het een lieve sociale hond zal zijn.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Kiko

Er zijn nog geen reacties over Kiko.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie