Details van de hond Karim

Nederland

KarimKarimKarimKarimKarimKarimKarimKarimKarim
Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
5 maanden
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

Karim is een dot van een pup. Open, sociaal, speels en ontzettend lief. Hij speelt leuk met onze honden en wandelt dapper met ze mee tijdens het uitlaten. Keurig loopt hij dan mee aan de riem. Kluifje verzamelen is zijn hobby om er vervolgens in te gaan liggen slapen, ook doet hij dit met zijn favorieten flostouw. Karim kan bij katten mits je dit goed begeleid, hij is een pup dus moet daarin gestuurd worden. Kinderen vind hij ook gezellig, vooral het spelen, maar als hij rust wil moeten ze hem dat ook geven. Hij eet en drinkt goed en is klaar voor een goed leven bij leuke familie. Bent u zijn nieuwe thuis? Neem dan gerust contact met ons op!

Karim is samen met zijn broertjes en zusjes Koray, Kany, Kenra en Keisi een pup van moederhond Kati. Hij is een pure Podenco net als zijn vader en moeder, hij is een cloon van zijn moeder. De pups zijn in het asiel geboren en ze doen het heel goed. Ze zijn intussen al aardig gewend aan de geluiden van de mensen en de andere honden. Het zijn kleine clowntjes die alleen maar willen spelen, en dat is precies wat ze doen.

Deze pups worden net als hun moeder vrij groot, en hebben dagelijks veel beweging nodig. Podencos zijn energieke honden en daarom minder geschikt als gezelschaps hondje, maar een aktieve sportieve familie die het lekker vind veel te bewegen heeft hier een perfekte hond aan.

 

.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Karim

Er zijn nog geen reacties over Karim.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie