Details van de hond Jongho

La Nucìa

JonghoJonghoJonghoJonghoJonghoJonghoJonghoJonghoJonghoJonghoJonghoJongho
Geslacht
Reu
Ras
Podenco
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Geintresseerde

update

Jongho zit nu al tijdje in asiel en wordt vaak over het hoofd gezien; hij is nu eenmaal een klein, bruin, braaf en een stil middelmaatje. Hij dringt zich nergens op, integendeel hij laat zijn plaats voorgaan aan andere, hij wacht in stilte zijn beurt af .

Eigenlijk is Jongho een mensenhondje, hij houdt van knuffelen en dicht bij je aan te plakken: Het liefst volgt hij je overal naar toe maar dat kan nu even niet... want momenteel zit hij in een park waar nog 14 andere honden met hem samen leven. Dit gaat goed want Jongho is geen druktemaker, eist niets en volgt vanop afstand het groepsgebeuren.

Jongho zoekt een gouden mandje bij mensen die hem koesteren, liefhebben en laten voelen dat het leven ook mooi kan zijn.

Jongho is niet veeleisend, hij vraagt enkel begrip om -zachtjes en op zijn tempo- in zijn nieuwe omgeving te aarden , n dagdagelijkse wandeling en heel veel knuffels. 

Jongho werd gespot door buurtbewoners terwijl hij los buiten liep. Zij hebben geprobeerd hem te vangen maar dat liet hij niet toe.

Uiteindelijk na uren achtereen met veel geduld en veel worstjes is het twee vrijwilligers dan toch gelukt om zijn vertrouwen te winnen, te vangen, en naar het asiel te brengen.

En daar zit hij nu. Jongho, een schattig klein andalusisch podencootje. Het is een actief, lief hondje die geniet van de wandelingen die hij maakt. Hij snuffelt er lekker op los.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Jongho

Er zijn nog geen reacties over Jongho.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie