Details van de hond Jeff

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
Pointer
Grootte
> 50cm
Leeftijd
6 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geintresseerde

Jeff verblijft nu bij ons in de opvang om van hieruit te zoeken naar zijn eigen thuis.

Wat is Jeff een heerlijke hond om in huis te hebben. Hij is gezellig aanwezig, komt graag een knuffeltje halen of eentje brengen. Wanneer je niet oplet heb je een kus op je mond te pakken. Verder ligt hij rustig in een van de hondenmanden te slapen.

Hij ligt ook graag op de bank al "vraagt"hij dit wel eerst, hij weet dat het eigenlijk (van zijn vorige baas) niet mag dus kijkt hij eerst hoe je reageert met 1 poot op de bank. Als ik zeg dat het goed is schuift hij heel voorzichtig naast je. Hij gaat voorzichtig met de spullen in huis om, sloopt niks, ook niet wanneer ik moet gaan werken en hun alleen thuis moeten blijven. Hij hoeft niet in de bench.

Jef (alias Sjefke) woont hier samen met twee andere reuen en dat gaat goed. Wanneer 1 van die twee oudjes wat nukkig reageert en gromt naar Jef loopt hij er vervolgens netjes met een voorzichtig boogje omheen. Hij laat zich dus goed sturen door mijn eigen honden. 

Jef gaat graag naar buiten en loopt dan best aardig netjes aan de lijn. Andere honden die we tegenkomen vindt hij best wel spannend en ik zorg dan dat we voldoende ruimte houden zodat hij er rustig aan kan wennen. Loslopen vindt hij natuurlijk helemaal geweldig!

Hij snuffelt er lekker op los, kauwt op stokjes, trekt een sprintje, gaat even pootje baden of ff lekker door de modder heen trappelen, speelt even tikkertje met een andere hond. Hij begint mij al aardig in de gaten te houden en luistert ook al best goed.

Jachtintinct heb ik nog niet kunnen ontdekken al zou dit wel tot zijn standaardpakket moeten behoren. Wanneer we een ander hond tegenkomen als hij losloopt komt hij gauw terug gelopen of gerent (als de ander hond heeft geblaft ;-) )Daarna lopen we er samen langs en blijkt er niks aan de hand te zijn, haha.

Jef kan goed mee in de auto, reageert buiten wel op katten maar is redelijk makkelijk te corrigeren.Hij kan geruisloos traplopen en zich ook geruisloos op je bed onder de dekens verstoppen.

Deze prachtige hond is eigenlijk een lot uit de loterij, mooie verschijning, sociaal, lief, goed opgevoed, aanhankelijk, kan los en aan de lijn, goeie leeftijd. Wat wil een mens nog meer?

Jeff is een hele lieve en mooie hond.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Jeff

Er zijn nog geen reacties over Jeff.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie