Details van de hond Himalaya

La Nucìa

Geslacht
Teef
Ras
Spaanse Berghond
Grootte
> 50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Wat een lieve fijne stabiele  hond is dit ook weer. Ze leeft nu in een grote groep honden. Er zitten reuen en teven bij, groot en middelmaatjes. Sommige zijn echt wel druk. Himalaya laat zich niet gek maken en gaat een beetje haar eigen gang. Ze speelt ook regelmatig met Magic de mooie mix husky. Ze is groot maar zeker niet mega. Ik denk dat ze een schofthoogte heeft van 64 cm. Ze is vriendelijk als er vreemde mensen haar park inkomen. Ze staat niet bij het hek te blaffen maar ze wacht wat meer op de achtergrond. Ze zoekt de drukte niet op en bij opwinding in de groep houdt ze zich afzijdig. 

Himalaya werd op een regenachtige dag binnengebracht in het asiel. Ze werd gevonden aan de rand van La Nucia waar zij alleen los liep en een straat overstak. Gelukkig liet zij zich vangen en naar het asiel toebrengen.

Zij is qua soort een Spaanse berghond (mastin) dus behoorlijk groot. En zoals alle jonge mastins erg lief, vrolijk en levendig. Aan de riem lopen is ze duidelijk nog niet gewend dus daar zal ze nog wel op getrained moeten worden, maar ze is probleemloos met passerend verkeer en andere honden / wandelaars.

s

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Himalaya

Er zijn nog geen reacties over Himalaya.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie