Details van de hond Hera

La Nucìa

Geslacht
Teef
Ras
Herderachtige
Grootte
> 50cm
Leeftijd
6 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Onze dierbare Hera heeft veel meegemaakt sinds ze aankwam, ze werd zwanger, ze hadden haar liggend op een weg gevonden, ze kon zich niet eens bewegen.

Ze was erg ziek, haar bevalling was erg zwaar, we moesten een spoedkeizersnede uitvoeren, ze stierf bijna, de tragedie was om te zien hoe al haar kinderen stierven, de pleeggezinnen leden alsof ze van ons waren.

Dagen later moesten we haar opnieuw opereren, opnieuw met het risico van overlijden, maar ze is een vechter, ze is een overlevende, ze kwam vooruit, ze is hersteld en nu is ze mooi, ze is zo goed, zo aanhankelijk dat iedereen wordt verliefd op haar, een prachtige hond sociaal met alle honden, die gek is op kinderen, die wil spelen en zo rustig is, zo lief.

Laten we eerlijk zijn, we willen het beste huis voor haar, en dat is degene die het meest van haar houdt, degene die ervoor zorgt dat ze bij een gezin in huis gaat wonen en haar om welke reden dan ook nooit zal verlaten, we hebben voor haar gevochten zo veel dat we de grootste liefde ter wereld vragen voor onze Hera.

Hoe is het thuis? Nou, kalm, stil, ze blaft niet, ze maakt niets stuk, , ze kan uren alleen blijven, ze loopt zonder aan de riem te trekken, ze gedraagt ​​zich goed in de auto . Ze zou zonder problemen in een flat kunnen wonen want thuis blijft ze liggen tot het tijd is voor een wandelingetje.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Hera

Er zijn nog geen reacties over Hera.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie