Details van de hond Gomez

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
4 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

Ziggy (voorheen Gomez) verblijft in Wijchen (bij Nijmegen).

Voor Ziggy zoeken wij een actieve baas. 

In huis is Ziggy een rustige hond. Speelt lekker, is lief en gek op kinderen. Buiten wil hij er lekker tegenaan, rennen en spelen.

Ziggy woont nu aan de rand van een buitengebied met veel verkeer van tractoren en andere landbouwmachines. Daar heeft hij het niet op , het geluid vindt hij niet fijn en is ook niet gek op scooters.  Een baasje met ervaring is voor Ziggy zeker een pre.

Ben jij die baas? En heb jij een teefje? Dan is het helemaal mooi want dat is wat hij nodig heeft. Een kameraadje en een baasje die hem verteld wat hij mag en niet mag. Met een lekkere tuin zou helemaal fijn zijn maar is geen "moeten" als hij zijn energie maar kwijt kan.

Wil je meer weten, of kennismaken? Mail gerust en wij nemen contact op

 

Gomez is door zijn baasje naar het asiel gebracht. Het is een actieve hond met veel energie. Het is een lieve hond, maar hij heeft nog wel wat training nodig. Hij gaat graag zelf een rondje lopen zonder zijn baasje en dit zal dan ook afgeleerd moeten worden. Het zal voor Gomez leuk zijn als er een andere hond in huis is waar hij zich aan op kan trekken.

-

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Gomez

Er zijn nog geen reacties over Gomez.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie