Details van de hond Finn

Geslacht
Reu
Ras
Herderachtige
Grootte
> 50cm
Leeftijd
5 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Gereserveerd

Ik ben Finn, een lieve zachtaardige, altijd   goedgemutste Duitse herder. 5 jaar ben ik , maar zowel innerlijk als uiterlijk ben ik een jong veulen. Graag wil ik met jou lange wandelingen maken, ravotten, met ballen of stokken spelen (die ik je ook netjes terugbreng) maar nog liever wil ik veel leren en ondernemen, liefde geven en aanhankelijk zijn. Dit alles kan nu even niet want ik zit in een kleine kennel in het asiel maar blijf me netjes gedragen en wachten tot de vrijwilligers komen om wandelingen te maken. Eenmaal ik mee mag ben ik het eerste kwartier sterk en krachtig; alle stress, emoties en andere dingen moeten er dan eerst even allemaal uit. Nadien word ik mijn eigenzelve : moedig, grappig, rustig, kalm, attent naar mensen, speels met stokken of dennenappels,... met sommige vrijwilligers maak ik wel wandelingen van meer dan 5 kilometer en dat is voor mij te gek, want dan kan ik tonen wie ik werkelijk ben.... een echte zorgzame en intelligente herder. Auto’s , joggers, fietsers, brommers,...het doet me niks. Poezen rond het asiel vind ik weinig interessant, ik wil liever wandelen. Aanlijnen gaat bij mij netjes en vlot, rustig aan de lijn lopen moet nog beetje bijgeschaafd worden. Vaak maak ik wandelingen met teefjes en reutjes, dit gaat goed en vlot (kan je ook zien op mijn filmpjes) Ik ben een herder met ‘n heel groot hart en op zoek naar een gouden baasje die me stimuleert in mijn groeien, waar ik deel mag uit maken van het gezin, mij bakken liefde geeft, beseft dat ik een gevoelige hond ben en me bewondert in mijn herder  eigenschappen. Zeker weten: ik ben je toegewijde, slimme alerte metgezel voor het leven. Liefs en pootje van je ‘herder’ Finn.

Finn werd in de buitenkennel achtergelaten, daardoor weten we niets over zijn verleden. Het is een prachtige Duitse herder. Hij is heel goed met mensen, is lief en intelligent, maar hij gedraagt zich niet bij ieder reutje even goed. Hij kan wat dominant zijn.

Finn loopt goed mee aan de lijn en gedraagt zich buiten ook netjes. Hij vindt het heerlijk om met een bal te spelen. 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Finn

Er zijn nog geen reacties over Finn.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie