Details van de hond Danko

La Nucìa

DankoDankoDankoDankoDankoDankoDankoDankoDankoDankoDankoDanko
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
8 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Danko heeft het heel moeilijk gehad. Hij werd naar het asiel gebracht door de eigenaar die hem niet bij zijn gezin en chihuahua in huis wilde hebben. Niet omdat het een slechte hond is, maar omdat de kleine chihuahua het favoriete hondje is die niet ondergesneeuwd mag worden. Danko werd daarom maar opgesloten in een busje. Het is een lieve hond en hij verdient ook een goed huis met genoeg aandacht voor hem.

Danko is aanhankelijk en wordt graag geknuffeld. Hij loop netjes aan de lijn en snuffelt lekker om zich heen. Wel heeft hij een beetje moeite met wat lijkt alleen ongecasteerde reuen, maar hij is pas net bij ons, dus hij moet nog even bijkomen en dan weten we vast meer.

Hij heeft een prachtige vacht en als hij straks is hersteld van de verwaarlozing, zal dat helemaal duidelijk worden. Er zitten mooie bruine en donkerrode kleuren in zijn vacht! Heel origineel.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Danko

Er zijn nog geen reacties over Danko.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie