Details van de hond Dalia

La Nucìa

Dalia

Sfeerbeelden Vanmorgen even met Linda Binnendijk-van Eijsden naar het podenco parque geweest om wat fotos en filmpjes...

Geplaatst door Tom Jacobs op Vrijdag 16 september 2022
Geslacht
Teef
Ras
Podenco
Grootte
35-50cm
Leeftijd
leeftijd onbekend
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Dalia is één hond uit een roedel van 6 podencos en 1 pointertje. Deze honden zijn stuk voor stuk echte schatjes. Je gaat daar gewoon voor je lol even kijken want wat zijn de dames (en 1 heer) altijd blij om mensen te zien.

Het hele roedeltje is ruimschoots 3 jaar geleden in beslag genomen bij een jager met als reden......... tromroffel ...... Ernstige verwaarlozing en mishandeling. (verrassing verrassing)

Waarom gaat het roedeltje pas nu op de website dan? Omdat er een gerechtelijke procedure aan te pas moest komen om de honden officieel op naam van het asiel te kunnen zetten. En die procedure heeft meer dan 3 jaar geduurd.

Affijn dat is dan nu eindelijk in orde. We zijn de nodige advocaat kosten en heel wat grijze haren verder, maar nu mogen de honden dan eindelijk geadopteerd worden door nieuwe baasjes die de honden wel kunnen geven wat zij nooit eerder gehad hebben.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Dalia

Er zijn nog geen reacties over Dalia.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie