Details van de hond Creta

Nederland

CretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCretaCreta

Hace ya una semana que la policía nos trajo estos dos perros por aviso de los vecinos de la urbanización el Tossal, que...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Zondag 4 juli 2021
Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geintresseerde

Creta is nu een poosje bij ons in de opvang. Wij noemen haar Keetje. Het is een heerlijk Podenco (kruising) meisje vol liefde! Als ze blij is gaat haar hele lijfje heen en weer met kwispelen. Creta is zindelijk, rustig en is gek op knuffelen. Ze slaapt bij ons los in de woonkamer en maakt niets stuk. Het is meer een mensenhond dan een honden hond. Ze gedraagt zich prima met andere honden. Vooral rustige honden kan ze goed mee overweg maar ze zou ook als hond alleen op haar plaats zijn zodat ze lekker alle aandacht heeft. Katten is geen goed idee. Ze wil daar graag achteraan maar is hier bij het wandelen super in te corrigeren. Ze loopt prima aan de lijn. Ze geniet er enorm van om lekker bij je op de bank te liggen of lekker in de tuin in het zonnetje te chillen. Het is (nog) geen speelse dame dus ze zal niet achter een balletje aanrennen of snel met andere honden spelen. Sterker nog, ze heeft een hekel aan druk spelende honden en zal dat ook laten merken als ze te dicht in de buurt komen. Wandelen vindt ze wel fantastisch.  Zodra je met haar tuig klaar staat is ze helemaal happy. Dit is echt een hond om lekkere kilometers mee te maken. Ze kan met onze eigen hondjes prima even alleen zijn. Er zit wel jacht in dus loslopen is voorlopig nog geen goed idee maar ze vindt het prima om aan de lange lijn te zitten. Zoek je dus een rustige knuffelige dame waar je veel mee kunt wandelen dan is Creta de perfecte hond!

-------------------

Een paar weken geleden werd de politie door buurtbewoners gewezen op een tweetal loslopende honden in de wijk El Tossal. Zij hebben de honden naar het asiel gebracht, en hier verblijven ze nu.

In de tussentijd heeft niemand zich gemeld als `eigenaar` en niemand heeft deze honden als vermist opgegeven.

Natuurlijk hadden ze zoals zo vaak gebeurd geen chip.

Het zijn een teefje en een reutje. We hebben ze Creta en Milos genoemd.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Creta

Er zijn nog geen reacties over Creta.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie