Details van de hond Charlota

La Nucìa

CharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlotaCharlota

Ook de baasjes van Lotta (voorheen Charlota) stuurden ons een update: "Hoi hoi, Wij hebben sinds 26 mei Lotta in...

Geplaatst door SPHOEK op Zondag 13 juni 2021

Baasje gezocht. Lotta is echt een top hond! Die nog een beetje sturing nodig heeft. Ze is samen met 4 pups in het...

Geplaatst door Lois En Denise Westhoff op Zaterdag 15 mei 2021
Geslacht
Teef
Ras
Brak
Grootte
> 50cm
Leeftijd
4 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Geintresseerde

Update van het opvanggezin:
Lotta is een hele lieve, trouwe, sociale en aanhankelijke hond. Ze geniet erg van de aandacht en het is een echte knuffelkont. In huis is ze erg rustig en slaapt ze veel. Hier kan natuurlijk nog iets verandering in komen als ze echt helemaal tot rust is gekomen en gewend is, maar het zal altijd een rustige hond blijven. Ze speelt (nog) niet in huis. Ze pakt alleen soms een balletje of knuffel en gaat daar even op kauwen.

s Nachts slaapt ze rustig los in de woonkamer en gaat in de bench of op haar kussen liggen. Ze sloopt niets in huis en ze is goed zindelijk. Met de poes in huis gaat het goed. Lotta negeert haar of ze gaan even aan elkaar snuffelen.

Honden begroet ze een beetje brommend als ze los loopt, omdat ze het eigenlijk best wel spannend vindt. Als de hond gaat spelen doet ze mee en anders loopt ze weer verder achter ons aan.

Lotta heeft 1 goede lange wandeling per dag nodig waar ze (zodra ze gewend is) los kan lopen en spelen met honden. Het liefst ook een plek waar water aanwezig is waar ze een beetje kan drinken en af kan koelen. Verder is, vooral in de beginperiode, een korte wandeling genoeg. Aan het begin geven veel lange wandelingen haar nog te veel prikkels, waardoor ze oververmoeid raakt. Nadat ze helemaal gewend is, zal ze wel meerdere langere wandelingen willen maken. 

Ze kon al snel los lopen en houdt ons heel goed in de gaten. Ze vindt het leuk om achter eenden of vogels aan te gaan. Aan de lijn is ze een beetje onzeker en reageert ze op honden en fietsers. Als ze los is wil ze ook achter fietsers aan rennen, dus dit zal getraind moeten worden. Ze moet op een rustige manier getraind worden, dus niet helemaal gedrild, want dat maakt haar nerveus.

Lotta gaat goed mee in auto. Dan gaat ze lekker om zich heen zitten kijken of rustig liggen.

Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 55 cm.

We zoeken mensen met ervaring met honden. Mensen die veel tijd voor haar hebben en die het leuk vinden om met haar op pad te gaan. Ze is graag bij haar baasje in de buurt, dus het is niet de bedoeling dat ze hele dagen alleen thuis moet zijn. Daarvoor neem je ook geen hond. Lotta heeft tijd nodig om rustig te wennen aan alle nieuwe dingen. Na gewenning zal ze even alleen thuis kunnen blijven, maar dit moet stap voor stap opgebouwd worden.

Een goed omheinde tuin is noodzakelijk. We plaatsen Lotta niet op een appartement.
Ze is het beste op haar plek in een rustige groene omgeving in een dorp of buitengebied, dus niet in een stad.

Charlota is een goede, rustige, zachtaardige moeder, die samen met haar 4 pups in het asiel kwam. Ze heeft veel geduld getoond met haar pups. Nooit werd ze boos of gromde ze naar ze, ondanks dat ze steeds groter en sterker werden.

Ze heeft een geweldig karakter en is niet heel erg actief. Ze is groot, maar niet nerveus.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Charlota

Er zijn nog geen reacties over Charlota.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie