Details van de hond Catalina

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Update 12/03/2018: Het gaat erg goed met Catalina! In de kennel (parque) met de andere 3 honden vermaakt ze zich prima. Zo komt echt los, ze is speels en zit te dollen met de andere honden. Heel mooi om te zien. En ook naar mensen gaat het nu echt heel goed. Ze is niet meer bang en vindt het prima om door mensen te worden aangehaald en uitgelaten te worden. Als je bij haar hok je hand door het hek steekt, pakt ze je hand zachtjes vast met haar bekje. Ze bijt er niet in, maar zoekt gewoon contact. Catalina gaat graag mee uit wandelen, ze is niet bang en laat zich goed aanlijnen. Ze is buiten actief, ze wil graag haar energie kwijt. Ze moet nog leren om netjes aan de riem te lopen. Nu ziet ze buiten nog heel erg veel interessante dingen die ze graag van dichtbij wil bekijken. Ze reageert nieuwsgierig naar de katten toe, die rond het asiel lopen, maar ze heeft geen bovenmatige interesse en gaat er niet achteraan. Catalina is echt een heel leuk, lief en grappig beestje!

----

Catalina is met haar jong Lucho in het buitenhok achtergelaten. Eigenlijk hadden ze haar achtergelaten met drie jongen. Maar omdat we het niet wisten dat ze er waren hebben ze in de ijzige koude waarschijnlijk de hele nacht doorgebracht. Een van de jongen was al gestorven toen onze vrijwilligers in de ochtend arriveerden en de ander stierf ongeveer bij binnenkomst in de dierenkliniek. Ze hield dus alleen Lucho over. Ze is heel beschermend naar Lucho.. Ze heeft het vast niet makkelijk gehad, maar de goedheid van deze hond straalt er van af! Voorlopig moet ze eerst nog even wennen en vertrouwen krijgen in de verzorgers. Andere honden daar kan ze prima mee overweg en daar voelt ze zich veilig bij. Maar die tweebeners.......nou.....dat duurt nog wel eventjes...

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Catalina

Er zijn nog geen reacties over Catalina.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Log in om een commentaar te schrijven