Details van de hond Canela

La Nucìa

CanelaCanelaCanelaCanelaCanela
Geslacht
Teef
Ras
Galgo / Windhond
Grootte
> 50cm
Leeftijd
11 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Deze enorme lieve schat met het gezichtje van een engel is bijna 11 jaar oud. Nadat haar baasje is overleden bleef zij alleen achter en werd naar het asiel gebracht.

Kun je dat voorstellen? Haar hele leventje bij hetzelfde baasje en dan ineens in een rumoerige omgeving die zij totaal niet gewend is? En 11 jaar, ja dat is best oud maar moet het niet zo  zijn dat er niemand voor haar wil zorgen in de herfst van haar leventje? 

Om haar karakter hoef je het niet te laten, ze is één brok positieve lieve energie zoals praktisch alle galgos. Ben je niet bekend met dit ras, okay wel ze zijn gefokt voor de jacht en races dus ze zijn enorm snel en agiel maar wat onbedoeld meegefokt is als karakter eigenschap van de galgo is supersocialiteit naar zowel mensen als andere honden. Galgos zijn schatten, Canela is daar een prachtig voorbeeld van.

Laat iemand haar alsjeblieft een leuke paar jaren geven, zij geeft daar haar liefde voor terug. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Canela

Er zijn nog geen reacties over Canela.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie