Details van de hond Bella

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geintresseerde

Bella verblijft in Nederland bij een gastgezin.

Bella is een ontzettend vrolijk pupje van ongeveer 6 maanden. Ze is gek op een balletje of kluifje en lekker speels. Verder is ze ook erg rustig in huis en geniet lekker in haar kussen. Ze vindt in huis iedereen leuk en loopt graag achter iedereen aan en is erg nieuwsgierig. Ze vindt het ook heerlijk om dichtbij je op de bank te liggen. In huis toont ze erg veel interesse in de kat, dus voor de zekerheid plaatsen we haar liever niet bij katten.

Bravo en Bella zijn broer en zus. Ze werden samen op een veld gevonden. Ze zijn in huis opgevangen en deze mensen hebben geprobeerd een goed baasje voor de pups te vinden. Helaas was er geen interesse, waardoor ze hulp van het asiel hebben gevraagd. De meeste mensen in Spanje willen een schattig klein pupje, maar ze hebben geen idee hoe lief Bravo en Bella zijn. Het zijn echt zulke schattige hondjes. Ze houden van knuffelen en ze zijn goed gesocialiseerd. 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Bella

Er zijn nog geen reacties over Bella.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie