Details van de hond Bas

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Wegens omstandigheden gaan wij voor Bas op zoek naar een nieuwe familie.

Bas is een leuke sterke jongen.

Speelt graag, loopt mee met de fiets en loopt dan niet weg. Aan de riem wil hij nog weleens wat trekken maar een speciaal tuigje maakt dat al veel minder. Kinderen van 13 kunnen hem uitlaten.

Bas is niet zo heel gek op mannen als deze in huis komen gaat hij enorm blaffen, komen ze wat vaker dan is het goed.  Met kinderen in huis gaat het heel goed maar hij bescherm ze enorm, misschien iets teveel waardoor hij eigenlijk liever niet heeft dat er vriendjes komen spelen.

Voor Bas zoeken wij een familie met wat grotere kinderen en wat ruimte. Een tuin moet een goed hoog hek hebben want Podencos kunnen hoog springen.

Bas is nu in Goes.

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen of bellen.

Bas is een lieve pup. Vindt alles leuk en gezellig en kan goed met de hond van het gezin overweg. Katten vindt hij ook leuk en rent erachter aan, niet om ze wat aan te doen. Kinderen vindt hij ook leuk en in de auto gaat hij lekker mee. Slapen doet hij in de bench en alleen thuis zijn kan hij goed. Loslopen doet hij ook maar is nog snel afgeleidt. 

 

Dit is 1 van de mooie pups van Beky die in het asiel bevallen is van 9 gezonde pups. Ze lijken allemaal erg op Beky, een podenca andaluza. Het zijn echte overlevers en ze zijn erg lief en actief. Ze zullen niet groot worden, maar degene die één van deze pups adopteert zal moeten weten dat ze graag bezig zijn. Ze houden van spelen, rennen en leren.

.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Bas

Er zijn nog geen reacties over Bas.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie