Details van de hond Barents

La Nucìa

BarentsBarentsBarentsBarentsBarentsBarentsBarentsBarentsBarentsBarentsBarentsBarentsBarents
Geslacht
Reu
Ras
Mechelse Herder
Grootte
> 50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

update: Barents demonstreerde tijdens een wandelingetje vanmorgen precies dat wat je van een jonge mechelaar kunt verwachten :aktief, allert en heel makkelijk om jou als baasje te accepteren. Hij zoekt regelmatig oogcontact en vindt het geweldig om daarvoor beloond te worden. Heb sterk de indruk dat dit mannetje een heel makkelijk trainbaar mannetje is.

Hij houdt van mensen en knuffels geven, loopt netjes aan de lijn en maakt veel contact. We merken dat hij enkele bevelen begrijpt en uitvoert. In het speelpark werd Barents getest met Hestia en dat verliep speels en ongedwongen.

Barents is een in het asiel achtergelaten jong mechelaar achtig reutje.

Mechelse herders zijn intussen een rage aan het worden in Spanje. Helaas vallen veel mensen alleen op het uiterlijk van de hond of hebben er wel eens eentje iets heel knaps zien doen op televisie en besluiten er dan ook eentje te kopen zonder te weten waar ze aan beginnen.

Mechelaars zijn inderdaad geweldige honden, maar zeker niet! voor beginners.

Hoe het ook zij, Barents bleek toch niet de voltrainde hond van de televisie te zijn en zit nu hopend op een goede herstart in het asiel.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Barents

Er zijn nog geen reacties over Barents.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie