Details van de hond Baloo

La Nucìa

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
7 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Baloo zit al vanaf februari 2016 in het asiel. Hij werd toen in slechte staat binnengebracht, erg mager. Inmiddels is Baloo helemaal hersteld en is hij een grote en sterke labrador kruising. Hij is vriendelijk en aanhankelijk naar mensen, maar hij houdt niet zo van andere honden. De plek in het asiel geeft hem te veel stress. Hij zou gelukkig zijn in een fijn huis met een tuin, waar hij rust en genegenheid kan krijgen. Lopen aan de lijn gaat ook prima, hij geniet erg van de wandelingen. Daar is hij je erg dankbaar voor!

Baloo is erg sterk daarom zoeken wij ook een sterk persoon. Hij is niet graag alleen want dan verveelt hij zich en gaat dan stoute dingen doen. Een buitenkennel of een grote bench is dan de oplossing. 

Heb jij een huis met een grote tuin en het liefst een buitenkennel en zelf geen beesten maar wil wel graag een lieve trouwe makker denk dan eens aan Baloo.

HIJ WORDT OP AFSTAND GESPONSORD DOOR Joke Cromjongh

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Baloo

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  5 opmerkingen
  20-03-2020

  Er staat geschreven over Baloo dat hij niet houd van andere honden. Maar dat wil niet zeggen dat hij met geen enkele hond overweg kan. Op de foto's halverwege zie je hem met een zwarte hond. Die hond heeft hij een hele poos samen in dezelfde parque gezeten, en dat ging uitstekend. Die 2 verdroegen elkaar prima. Gelukkig voor die andere hond is zij inmiddels geadopteerd, maar helaas betekend dat voor Baloo wel dat hij weer alleen zit...

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie