Details van de hond Baloo

La Nucìa

BalooBalooBalooBalooBalooBalooBalooBalooBalooBalooBaloo

Baloo ♂️ (8 años en la Prote) Cuántas publicaciones, fotos , videos y demás habremos podido publicar ya de Baloo. Lleva...

Geplaatst door Voluntarios Protectora de animales La Nucía, Alicante op Vrijdag 27 mei 2022
Geslacht
Reu
Ras
Labrador Retriever
Grootte
> 50cm
Leeftijd
9 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Baloo zit al vanaf februari 2016 in het asiel. Hij werd toen in slechte staat binnengebracht, erg mager. Inmiddels is Baloo helemaal hersteld en is hij een grote en sterke labrador kruising. Hij is vriendelijk en aanhankelijk naar mensen, maar hij houdt niet zo van andere honden. De plek in het asiel geeft hem te veel stress. 

Hij zou gelukkig zijn in een fijn huis met een tuin, waar hij rust en genegenheid kan krijgen. Lopen aan de lijn gaat ook prima, hij geniet erg van de wandelingen. Daar is hij je erg dankbaar voor!

Baloo is erg sterk daarom zoeken wij ook een sterk persoon. Hij is niet graag alleen want dan verveelt hij zich en gaat dan stoute dingen doen. Een buitenkennel of een grote bench is dan de oplossing. 

Heb jij een huis met een grote tuin en het liefst een buitenkennel en zelf geen beesten maar wil wel graag een lieve trouwe makker denk dan eens aan Baloo.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Baloo

Er zijn nog geen reacties over Baloo.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie