Details van de hond Arnold

La Nucìa

Geslacht
Reu
Ras
Spaanse Berghond
Grootte
> 50cm
Leeftijd
13 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Ik ben Arnold, ze hebben  mij gevonden tussen de dode schapen,samen met Gordo, mijn grote vriend. Als het langer had geduurd hadden wij ook tusen de schapen gelegen,gelukkig werden wij op tijd gevonden. Nu zitten wij ook in het dierenasiel te wachten op een baas.

Maar ik hoop wel dat er iemand is die niet naar mijn pootje kijkt ,ik hink een beetje. Ik ben erg lief en aanhankelijk. Ik weet ook niet van mijzelf of ik met katten om kan gaan maar alles is te leren,ik ben nog erg jong,veel liefs van Arnold.

Hij moet waarschijnlijk geopereerd worden aan zijn pootje om te zorgen dat zijn pootje in de goede positie blijft staan. Hij zal nooit normaal worden. Momenteel speelt hij en steunt hij een beetje met zijn pootje.

Hij moet oefeningen doen met zijn pootje om te verbeteren. Hij heeft een gedeeltelijke verlamde poot en dat kan nooit meer beter worden. Hij heeft wel gevoel in zijn pootje.

Heeft medicijnen tegen osteoporose omdat hij weinig goede voeding heeft gehad en zijn botten aan moeten sterken. Verder heeft hij vitamine B om de zenuwen te ondersteunen.

Hij moet op hercontrole komen in oktober/november. Hij krijgt momenteel een goede begeleiding in het asiel. Nogmaals de poot zal nooit helemaal goed worden. Het is niet helemaal zeker dat hij ooit geopereerd hoeft te worden. Verder is het belangrijk dat hij niet te dik wordt.

Hier moet goed over nagedacht worden als u Arnold een goed tehuis wil bieden

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Arnold

Er zijn nog geen reacties over Arnold.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie