Details van de hond Anika

La Nucìa

AnikaAnikaAnikaAnikaAnika
Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
leeftijd onbekend
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Anika is een rustig oud teefje die samen met Koala werd binnengebracht door een anoniem persoon die wel vaker lastig te plaatsen honden achterlaat compleet met een briefje erbij over de honds conditie.

Anikas probleem is dat ze ooit eens een flinke klap, mogelijks n aanrijding heeft gehad waarbij een achterpoot gebroken werd. Dit werd nooit geopereerd en nu zijn de botjes vergroeid waardoor ze bij het opstaan wat stram en moeilijk loopt. Ze wandelt wel een eindje maar nooit ver, duidelijk heeft ze er last van en zal ze pijnmedicatie afhankelijk blijven daar opereren nu niet meer gaat.

Toch is ze in het asiel nog steeds attent en snuffelt gewoon haar rondje langs de verblijven als ze even uit haar hokje mag. En dan vindt ze een aai over haar bolletje toch echt wel prettig. Pupje Koala schijnt haar als surrogaat moeder geclaimed te hebben en zij laat dan ook alles van hem toe, maar die malle speelse pup moet natuurlijk niet te wild worden want dan laat Anika wel even weten dat er grenzen zijn.

Tsja. De persoon die haar achterliet had bij het juiste eind dat Anika een lastig gevalletje is om nog een liefhebbend baasje voor te vinden, die in een rustige leefsituatie verkeerd, die haar op tijd haar pijnstilling kan geven en gewoon... lief voor haar is.

s:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Anika

Er zijn nog geen reacties over Anika.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie