Details van de hond Amor

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Amor kan goed met katten.

Amor is een heel bijzondere hond. Hij heeft best pech in zijn leven gehad en heeft een aangeboren vreemde poot maar hij is altijd vrolijk en happy. Hij is tegen alles en iedereen lief. Hij kan met alle honden omgaan, is niet dominant. Deze schat is dol op kinderen. Hij kan buiten loslopen en blijft goed bij je. Helaas mogen de honden zelden mee wandelen maar als hij mee mag is hij zo aan het genieten. Hij kan beperkt lopen met zijn poot, hij gaat kreupel lopen als hij veel wandelt daarom kan hij geen grote afstanden lopen. Het mooiste zou iemand zijn met een grote tuin of erf waar hij Lekker kan scharrelen.

In Nederland zit trouwens een zaak waar ze protheses maken voor honden met afwijkende poten. Er is ook een crowdfunding aan verbonden die geld inzamelt om honden zoals Amor uit een asiel ook te kunnen helpen. 

Oh ja Amor vindt het super leuk om tegen je aan te staan en dan kun je bijna met hem dansen, op een paar fotos zie je hem zo staan.

Lunalu, Shyla en Amor werden door de eigenaar naar het asiel gebracht, omdat ze niet onder de juiste hygiënische omstandigheden gehouden werden. Het zijn nog maar pups van ongeveer 9 maanden oud. Het zijn mooie grote honden.
Amor, het reutje, heeft sinds zijn geboorte een misvormd pootje waar hij geen last van heeft. Hij kan er normaal mee lopen en heeft er geen pijn aan.

.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Amor

Er zijn nog geen reacties over Amor.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Log in om een commentaar te schrijven