Details van de hond Althea

La Nucìa

AltheaAltheaAltheaAlthea

Esta mañana nos encontramos con esta perra dentro de la jaula exterior. Tristeza marcada en su rostro por la vida que ha...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Woensdag 12 mei 2021
Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
4 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Geintresseerde

Althea werd `s-Morgens aangetroffen in het buitenhok.
Met een enorm trieste blik in haar ogen, en haar botten overal zichtbaar domweg omdat ze geen eten heeft gekregen. Ze heeft ook de typische verwondingen die een hond oploopt van alleen aan een touw te liggen. Blijkbaar heeft zij zich los weten te werken en is ontsnapt, weg van haar ellendige bestaan.

Ze is erg lief en rustig en heeft behoefte aan rust.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Althea

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  17 opmerkingen
  28-05-2021

  Helaas is Althea's gezondheid problematisch. Ze lijd onder de gevolgen van verwaarloosde leishmania. Leishmania is een hondeziekte die met een paar pilletjes per dag voor amper 5 euro per maand onder controle gehouden kan worden. Blijkbaar had de vorige eigenaar dat niet voor haar over.

  Maar ze is beslist niet loom of lusteloos. Ze komt toch echt even kijken bij je als je in de buurt bent, en alhoewel ze niet direkt een hondekoekje aanneemt van mensen die ze niet kent, eet ze het wel op als je het voor haar neerlegt. Ze laat zich ook gewoon een beetje kriebelen zonder problemen.

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie