Details van de hond Acho

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geintresseerde

Mijn naam is Acho en ik ben een enorme slimme, lieve maar ook kwetsbare jongen.Kwetsbaar omdat ik sommige dingen zoals vreemde mensen, alleen thuis zijn of inde auto gaan erg lastig vind. Ik zoek dus een plek waar deze dingen niet (vaak) vanmij gevraagd worden. Ik woon nu alleen met mijn 2 lieve mensen. Misschien kan endurf ik wel meer als ik het samen mag doen met (een) andere hond(en) maar datweet ik niet zeker. Wandelen in een rustige omgeving vind ik heel leuk. Ik reageeraan de lijn wisselend op andere honden. Ongecastreerde reutjes houd ik heel slim opafstand met mijn geblaf. Ik hou van degene die ik vertrouw en ben dan ook heel trouw, lief, sociaal, speels en leergierig. Lange uitstapjes worden mij vaak wat veel waardoor ik mezelf verlies in emotioneel gedrag. Mijn wereldje hou ik dus graag klein, voorspelbaar en vertrouwd. Het liefst woon ik samen met lieve mensen en hondenvriendjes op een omheind terrein, want spelen vind ik erg leuk en nodig hier honden enthousiast en respectvol voor uit. Degenen die mij kennen vinden mij heel grappig, speciaal en zachtaardig en gunnen mij een huisje waar ik tot mijn recht kom en er niet meer wordt gevraagd dan ik aan kan. Als je mij dat kan bieden heb je er een hele knappe en speciale vriend bij! Liefs Acho


 

Acho is samen met Pijo en Miaja in het asiel terecht gekomen. Alle drie waren ze erg bang, maar met geduld en voorzichtig contact met vrijwilligers zijn ze nu al een stuk vrijer geworden. 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Acho

Er zijn nog geen reacties over Acho.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie