Details van de hond Unice

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
3 maanden
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

Unice is in Nederland bij een gastgezin. Het is een heel lief zachtaardig trouw hondje. Ze is redelijk rustig en lief met andere honden, niet wild of opdringerig. Ze kijkt eerst de kat uit de boom. Ze heeft heel veel steun aan andere honden. Op straat vindt ze het nog spannend. Als er geen verkeer is gaat het goed maar autos zijn nog eng. We zoeken voor haar een plekje waar al een lief stabiel hondje is. Geen kleine kinderen, oudere wat rustigere kinderen is geen probleem. Unice is een heel lief leuk meisje. Ze is makkelijk in huis. Al bijna zindelijk. Ze speelt ook lief zelf en buiten bij mij in de tuin spelen we met een grote voetbal. Ik noem haar hier Yukkie, ze is heel trouw. Ligt graag aan je voeten. Mee gaan in de auto is geen probleem dan ligt ze lekker naast je.

Udane, Unika, Umay, Upala, Unice, en Ubri zijn 6 zusjes, geboren doordat de moederhond door onoplettendheid zwanger is geraakt. Beide ouders zijn redelijk grote honden van zon 30 kg.

Voor deze pups zoeken we verantwoordelijke baasjes die een lieve huishond zoeken. Niet dat ze als waakhond gebruikt gaan worden, want ze verdienen een warm huis met een liefdevolle familie die samen met ze wil wonen.

We hebben nog geen idee wat het karakter zal zijn omdat ze daar nog te jong voor zijn.

-

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Unice

Er zijn nog geen reacties over Unice.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie