Details van de hond Orson

OrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrsonOrson

LA ADOPCIÓN DE ORSON SE HA CAÍDO. Orson llegó a protectora hace 4 meses, venía muy delgado y bastante abandonado, era...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Maandag 22 februari 2021
Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Orson is een hele lieve knuffelkont. Hij zit inmiddels al weer een paar maanden in het asiel en hij is helemaal klaar voor adoptie. Hij is ook al gecastreerd. Hij was gereserveerd door mensen maar die hebben 2 andere honden uit Spanje geadopteerd en Orson geannuleerd en nu zit hij nog op een baas te wachten. Als we een gastgezin of adoptieplek voor Orson hebben die goed bij hem past mag hij 9 maart nog mee naar Nederland. 
Orson is braaf met de wandeling die hij natuurlijk graag maakt. Hij speelt met de honden waar hij samen mee in zijn verblijf zit, zowel met de reuen als met de teven. Hij reageert niet op de katten die buiten bij het asiel lopen. 

Orson is een prachtige mastin mix van net een jaar oud. Hij werd op straat gevonden zonder chip en niemand is hem komen opzoeken in het asiel. Het is een lieve sociale hond zonder gedragsproblemen, dus we begrijpen niet waarom hij op straat liep. Orson heeft zich goed aangepast in het asiel en hij is tevreden met weinig. Hij speelt graag met de honden in het park.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Orson

Er zijn nog geen reacties over Orson.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie