Details van de hond Nicole

Spanje

NicoleNicoleNicoleNicoleNicoleNicoleNicole

Después de un largo año de espera, por fin nos han dado la cesión de Nicole, una magnífica noticia. Ha pasado de su casa...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Vrijdag 8 januari 2021
Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
12 jaar
Verblijfplaats
Spanje
Adoptie status
Geadopteerd in Spanje

Nicole (Nu Beppie) werd in de buitenkennel van het asiel achtergelaten. Ze is gechipt, maar in geen enkele database in Spanje geregistreerd. Ze is erg makkelijk in de omgang, rustig en vriendelijk, en ze wil maar wat graag bij je zitten..

Videos:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Nicole

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  7 opmerkingen
  24-08-2020

  Nicole is een heerlijke eigenzinnige trut. Voedsel is voor haar een obsessie. Kennelijk heeft de vorige eigenaar geen moeite genomen dat in te dammen met als gevolg dat ze behoorlijk schooit en niet kan wachten tot je haar voerbak gevuld hebt. Probleem daarbij is dat ze ongezond zwaar was en in een omgeving met andere honden die verdedigend over hun voerbak zijn kan het zelfs gevaarlijk worden.

  Maar ze is niet dom, met consequent blijven en altijd laten merken dat het baasje de eigenaar van de voerbak is, is ze al een heel eind verbeterd. De nieuwe eigenaar moet daar wel rekening mee blijven houden want ze heeft een schattig koppie en het is vrij verleidelijk er aan toe te geven als ze schooit.

  Verder snurkt ze als een oude kettingzaag. Haar overgewicht zal daar ook aan meewerken, dus dat kan ook nog wel verbeteren.

  Voor wat betreft haar karakter; Nicole is heel sociaal, ze kan prima met andere honden overweg en tijdens wandelingen is ze perfekt. Ze blijft heel goed en praktisch zonder correctie aan de voet lopen. Dat vind ze ook leuk, tijdens de wandelingen is ze altijd alert en gewoon een vrolijke hond. En wat ook grappig is om te zien is dat zij een gelegenheids jagertje is. Vogeltjes in de tuin boeien haar niet zoveel, maar o wee als er eentje te dicht bij haar in de buurt komt. Wat je dan te zien krijgt is echt TE grappig :-D

  En ze is ook erg makkelijk voor wat betreft wassen, borstelen, knippen. Ze vind het allemaal best, laat gewoon alles toe. Ze is ook niet bang voor water. Ik denk dat ze zwemmen niet echt geweldig vind, maar bang voor een bad is ze absoluut niet, en ze leeft behoorlijk op na een rondje zwemmen.

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie