Details van de hond Milena

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
4 maanden
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Milena is nu iets minder dan een week bij ons. Wat is het een heerlijke, lieve, zachtaardige, gevoelige pup. Langzaam aan begint ze te wennen. Alles was vreemd voor haar en spannend. We doen het dus rustig aan. Zindelijk worden gaat (op een ongelukje na) al best goed. Ze is gek op knuffelen, samen bankhangen en natuurlijk heerlijk spelen/ in de tuin ravotten. Vandaag is ze voor het eerst even een stukje mee geweest in het losloop bos en ze loopt gewoon lekker met je mee en als je haar roept komt ze netjes. Ook aan de lijn lopen gaat steeds beter. Andere honden vindt ze leuk en interessant maar ook nog best nog wel spannend. Ze heeft hier nog wat steun en begeleiding in nodig. Auto rijden is geen probleem. Natuurlijk is het een pup en moet ze alles nog leren. Lekker naar puppy cursus dus en alles langzaam opbouwen. Oh ja, een huis met tuin in een niet al te drukke omgeving zou perfect zijn!

Milena (in het opvanggezin afgekort naar Mila) is samen met haar broertje naar Nederland gekomen en zit sinds kort bij ons in de opvang. Het is niet alleen een heel erg mooi meisje om te zien het is een echte heerlijke pup. Ze is nu ongeveer 4 maandjes oud en 11 kilo. Ze zal naar verwachting een flinke middelmaat dame worden. 

-

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Milena

Er zijn nog geen reacties over Milena.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie