Details van de hond Makari

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
4 maanden
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Makari is een geweldige pup. Hij is samen met zijn moeder en zusje in het asiel terecht gekomen toen hij 3 maanden oud was. Nu verblijft hij bij een gastgezin in Nederland.
Hij is heel erg een lief en vrolijk en hij ziet er ook ontzettend mooi uit met zijn oranje spikkels. Hij is voor een pup erg rustig, maar ook speels. Hij kan zichzelf goed vermaken en verzamelt dan zijn speeltjes in de bench, maar hij vindt het natuurlijk ook leuk als je met hem speelt. 
Het is een ontzettend aanhankelijke pup die het liefst dicht tegen je aan op de bank ligt. Zo kan hij uren blijven liggen.
Mensen die in huis komen begroet hij vrolijk. s Nachts slaapt hij netjes in de bench op de slaapkamer. Hij piept soms even, maar gaat daarna weer slapen.
Op straat loopt Makari lekker mee. Hij doet zn behoefte dan netjes in het gras en niet in huis, zolang hij maar voldoende uitgelaten wordt. Naar honden die hij tegenkomt is hij soms nog wat onzeker. Hij wil ze wel graag begroeten, maar vindt het ook wel een beetje spannend waardoor hij steun bij ons zoekt. Mensen die hij tegenkomt vindt hij leuk en dan gaat zn staart vrolijk heen en weer. 
Makari moet nog wel wennen aan geluiden van verkeer en andere harde geluiden op straat. Hij vindt dit nog spannend, maar hij is ook nog erg jong en zal nog veel moeten leren.
Wij verwachten dat Makari een grote jongen zal worden, dus hier zal een potentieel baasje rekening mee moeten houden. 
Voor Makari zoeken we mensen die de tijd en ruimte hebben om een jonge pup de juiste opvoeding te geven. Een gezin met kinderen zal prima gaan, maar liever niet te jonge kinderen, omdat hij vanwege zijn grootte misschien wat lomp kan zijn. Het is geen hond om op een appartement te houden. Een huis met een tuin waar hij lekker in kan rennen en spelen zou erg fijn zijn.

.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Makari

Er zijn nog geen reacties over Makari.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie