Details van de hond Lulu

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
6 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

Lulu verblijft sinds 8-9-2020 bij een gastgezin in Nederland.

Lulu is een erg aanhankelijke hond. Ze is dol op knuffelen en gaat dan uitgebreid op haar rug liggen zodat je ook haar buikje kan aaien. Verder is ze speels. Zowel met mensen als met honden. Ze staat bijna altijd bij de deur van haar park naar buiten te kijken, alsof ze wacht tot ze naar huis mag. Ze loopt prima aan de lijn. Ze kan niet met katten.

Lulu en Lucky hebben altijd samen bij een familie gewoond, ze zijn  in juni 2019 wegens problemen in de privesfeer naar het asiel gebracht. Ik was toevallig toen op het asiel en het was hartverscheurend om te zien. De vrouw die ze wegbracht was heel erg verdrietig, Lucky is vrij vlot naar Nederland gegaan en is daar geadopteerd. Lulu zit inmiddels al een jaar te wachten.

 Het zijn lieve grote honden. We hopen in ieder geval snel een huisje voor deze lieve honden te vinden, want ze vinden het niet fijn om in het asiel te zitten.

 

-

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Lulu

Er zijn nog geen reacties over Lulu.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie