Details van de hond Gordo

La Nucìa

GordoGordo

Se llama Gordo, es un cruce de Border Collie, acaba de cumplir 2 años y su familia lo entrega en la protectora por no...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Maandag 18 januari 2021
Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Gordo is een border collie kruising van ietsjes meer dan 2 jaar oud. En hij weet intussen wel hoe het is om van het ene huis naar volgende te moeten verhuizen. Hij heeft natuurlijk een heel mooie kop, en dat is waar veel mensen voor vallen en hem dan ook in huis willen nemen zonder te weten waar ze aan beginnen.

Gordo is een lieve schattige hond, sociaal, zindelijk en onderdanig, en het is de border collie in hem die 2 dingen met zich meebrengt, een hoge mate van inteligentie en heel veel energie. En het zijn nu net die 2 eigenschappen die vereisen dat hij een baasje krijgt die deze energie in goede banen weet te leiden.

Als Gordo zich onvoldoende bezig kan houden met activiteiten en spelletjes dan verveelt hij zich. Daarom zoeken we een baasje die niet alleen maar gaat voor Gordos mooie uiterlijk, maar die weet wat je met deze hond allemaal kunt en hem kan geven wat hij nodig heeft om gelukkig te zijn.

 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Gordo

Er zijn nog geen reacties over Gordo.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie