Details van de hond Frantzesca

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
5 maanden
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

Frantzesca is een lieve, vrolijke pup. Ze is erg nieuwsgierig en komt graag kijken waar je mee bezig bent, maar niet opdringerig. Ze speelt leuk met een balletje of knuffel, maar vindt het ook lekker om bij je op de bank te liggen of in haar mandje. Ze is erg aanhankelijk en ze kan ook uren bij je op schoot liggen slapen. Met een balletje of ander speeltje kan ze zich goed vermaken. Tijdens het wandelen loopt ze vrolijk mee. Ze moet nog wel leren om netjes te lopen, want ze wil nog weleens heen en weer gaan rennen aan de lijn van blijdschap. Frantzesca is een erg sociale pup. Als ze een andere hond ziet vindt ze het eerst even spannend, maar al snel gaat haar staartje hard kwispelen en gaat ze aan de hond snuffelen. Ze is niet bang. Bij sommige nieuwe dingen moet ze het even aankijken, maar al snel ziet ze dat het goed is. Bij bezoek reageert ze heel vrolijk en open.

Frantzesca is echt een fantastisch hondje.

------------------------------

Frantzesca, Felizia,  Faina, Faith, Fabrizia, Famara, Fabianne, Fresno, Filip, Franky en Fernan zijn de 11 pups van Sara. We hebben geen idee wie de vader is. Op dit moment zijn ze nog te klein om iets over hun karakter te zeggen.

-

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Frantzesca

Er zijn nog geen reacties over Frantzesca.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie