Details van de hond Duke

La Nucìa

DukeDukeDukeDukeDukeDukeDukeDukeDukeDukeDukeDukeDukeDuke

DUKE Duke estaba muy delgado cuando lo dejaron en la protectora, pero en poco tiempo ha podido ganar un poco de peso....

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Zondag 22 november 2020
Geslacht
Reu
Ras
Stafford
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Geintresseerde

Duke kwam broodmager binnen, maar is in korte tijd al best goed aangekomen. Het is een jonge, enthousiaste, speelse en vrolijke hond. Hij wandelt gezellig met je mee en vraagt regelmatig om een knuffeltje. Hij speelt ook graag met je, maar ook met andere honden kan hij het goed vinden en hij vindt het leuk om met andere honden te spelen.

De katten bij het asiel vindt hij niet zo interessant, maar als ze wegrennen, dan wil hij er wel graag achteraan.

Hij heeft de oren van een podenco!

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Duke

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  13 opmerkingen
  18-04-2020

  IMHO is Duke een hele leuke hond die zo snel mogelijk een nieuw huis moet krijgen. Hij is een enorme puber die elke vrijwilliger die met hem wil wandelen uitprobeerd. Hij probeert de riem of muilkorf van je af te pakken, en als je hem daarmee laat wegkomen laat ie niet meer los. Maar dat is vrij eenvoudig op te lossen. Zorg er gewoon voor dat het meteen duidelijk is dat jij de baas bent, en dat ie van jouw spullen moet afblijven. Als je daar strikt in bent dan accepteerd hij dat zonder morren, en dan komt zijn echt leuke kant naar boven.

  Hij wil gewoon voor je werken. Als je hem een simpel zit commando geeft reageert ie onmiddelijk, en de oortjes vol naar achteren. Als je hem dan een 'goed zo kereltje!' geeft en hem beloont dan is ie zo blij, staartje gaat vol gas heen en weer en het liefst blijft ie dat spelletje met je vol houden.

  Natuurlijk is ie enorm geinteresseerd in andere honden, maar aggresiviteit heb ik niet kunnen bespeuren, wel nieuwsgierigheid en spelen, spelen, spelen.Dit pubermannetje moet gewoon zo snel mogelijk weg uit zijn krappe hokkie en bij mensen zijn die lekker met hem bewegen, aandacht geven, socializeren etc. Hij is nog zo jong, heeft nog een heel leven voor hem, en dat moet niet in het asiel zijn.

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie